joi, 4 septembrie 2008

Blue Air va opera pe Aeroportul principal din Berlin, Tegel Airport!


O data cu introducerea noului orar de iarna (26 octombrie - 28 martie 2008), Blue Air isi va incepe operarea pe inca un aeroport principal, Tegel Airport care deserveste capitala Germaniei, Berlin.
Orarul de zbor este urmatorul:

Marţi şi sâmbătă

07:45 Bucuresti (Aeroportul International Aurel Vlaicu-Baneasa) - 09:00 Berlin (Tegel Airport)
09:45 Berlin (Tegel Airport) - 13:00 Bucuresti (Aeroportul International Aurel Vlaicu-Baneasa)

Cumparand de acum bilete catre Berlin (Tegel Airport), veti beneficia de promotia oferita de Blue Air: peste 50.000 de bilete la doar 1Euro*/ segment + taxe.
Biletele pentru Berlin (Tegel Airport) pot fi deja achiziţionate prin intermediul website-ului Blue Air, www.blueair.ro, la oricare dintre agenţiile Blue Air din ţară sau din străinătate sau prin Call Center: +40 21 208 86 86, iar cu aceasta ocazie intrati automat in cursa castigarii unui Logan nou-nout.

Aeroportul Tegel se afla la doar 8 km distanta de Berlin si detine 3 terminale.
Berlin este unul dintre orasele europene care ofera o imbinare perfecta de istorie, distractie, arhitectura si cultura. Daca ati ajuns la Berlin, multe atractii se gasesc chiar in centrul orasului - Mitte, Prenzlauer Berg, Kreuzberg.

Pe parcursul intregului orar de vara (pana pe data de 25 octombrie 2008) cursele pentru Berlin se vor efectua pe Aeroportul Schoenefeld.


Pentru orice fel de informatii vă rugăm să accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau să ne contactati la Call Center: +40 21 208 86 86 sau email: info@blue-air.ro.

* locuri limitate la acest tarif

Sursa

Niciun comentariu: