miercuri, 13 august 2008

Aeroportul Baneasa va fi inchis traficului in perioada 29 septembrie-12 octombrie

Aeroportul Baneasa va fi inchis traficului in perioada 29 septembrie-12 octombrie pentru lucrari, a declarat Antonel Tanase, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
"In perioada 29 septembrie-12 octombrie, Aeroportul Aurel Vlaicu va inchis traficului aerian pentru lucrarile de legatura intre piste, pentru consolidarea acestora. Pana la sfarsitul anului se mai doreste si intarirea masurilor de securitate. Lucrarile la calea de rulare Delta vor fi realizate din sursele proprii ale aeroportului Baneasa", a mai spus Tanase, citat de NewsIn.

Pe perioada inchiderii Aeroportului Baneasa, marea majoritate a companiilor isi vor reloca activitatea la aeroportul Otopeni sau, in functie de politica acestora, isi vor anula unele curse, a declarat Stefan Mladin, directorul general al Aeroportului Aurel Vlaicu (Baneasa).

Directorul Aeroportului Baneasa declara in luna februarie, ca la Baneasa vor mai fi facute investitii de circa 15 milioane de euro pentru realizarea unui terminal pentru pasageri si a unui hangar. 

In primele patru luni din 2008, Aeroportul International Aurel Vlaicu (Baneasa) a inregistrat o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, in crestere cu 66% fata de aceeasi perioada din 2007, cand cifra de afaceri a fost de 3 milioane de euro.

Niciun comentariu: