marți, 12 august 2008

Intre 22 septembrie-4 octombrie 2008 toate zborurile Blue Air vor fi operate de pe Aeroportul International Henri Coanda-Otopeni


Deoarece Aeroportul International Aurel Vlaicu (Bucuresti-Baneasa) va fi inchis pentru efectuarea unor lucrari de întretinere, in intervalul 22 septembrie-4 octombrie, toate cursele companiei Blue Air vor avea avea atat plecarea cat si sosirea pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).

Toti pasagerii Blue Air care vor calatori in perioada 22 septembrie, ora 00:00-5 octombrie, ora 24:00, sunt rugati sa se prezinte pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) pentru formalitatile de imbarcare.

Programul zborurilor nu va fi afectat de aceasta modificare. Incepand cu 5 octombrie, compania va reincepe operarea de pe Aeroportul International Aurel Vlaicu (Bucuresti - Baneasa).

Formalităţile de îmbarcare rămân neschimbate. Vă reamintim că ghişeele de check-in Blue Air se deschid cu 2 ore înainte de zbor şi se închid cu 40 de minute înainte de ora decolării. Din raţiuni de siguranţă şi operaţionale, nu se vor prelua pasageri pentru îmbarcare după închiderea ghişeelor de check-in.

Pentru orice fel de informaţii vă rugăm să accesaţi site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau să ne contactaţi la Call Center: +40 21 208 86 86 sau email: info@blue-air.ro.

Niciun comentariu: